در اين مطلب نتيجه ي تحقيقات به دست آمده در اين رابطه را براي شما آماده کرده ايم. همراه ما باشيد.
نتايج بدست آمده در يک مطالعه نشان ميدهد رژيم غذايي کم نمک براي سلامتي سودمند نيست و ممکن است خطر بروز بيماريهاي قلبي-عروقي را افزايش دهد.
متخصصان دانشگاه «مکمستر» کانادا اظهار داشتند: تنها افرادي بايد از ميزان نمک مصرفي خود بکاهند که به فشار خون بالا مبتلا هستند يا از سطح بالايي از نمک مصرف ميکنند.
در اين بررسي بيش از 130 هزار نفر از 49 کشور شرکت داشتند که بر رابطه آنها بين مصرف نمک، فشار خون و مشکلات جسمي ديگر همچون بيماريهاي قلبي، سکته مغزي و مرگ زودهنگام تمرکز شده بود. به گفته محققان کانادايي مصرف ميزان پاييني از سديم با ابتلا به حمله قلبي و سکته مغزي مرتبط است.
«آندرو منتي» نويسنده ارشد اين مطالعه گفت: درحاليکه در اين مطالعه بر اهميت کاهش مصرف نمک در مبتلايان به فشارخون بالا تاکيد شده، اما بايد از رساندن مصرف آن به پايينترين سطح خودداري شود.
نمک ,مصرف ,غذايي ,مطالعه ,داشتند ,بيماريهاي ,در اين ,آمده در ,بايد از ,سکته مغزي ,اين مطالعه
درباره این سایت